Проект листівки Наталії Романюк
|
|
Iren | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 10.26 | Повідомлення # 1 |
 Підполковник
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Це вітальна листівки, присвячена, у першу чергу, Дню матері (святкується у другу неділю травня). На нашу думку, не тільки популярність свята впливає на випуск таких зображальних видань, але й наявність тих чи інших листівок нагадує про якесь свято. Про День матері в Україні знають набагато менше, ніж про Міжнародний жіночий день чи День захисника вітчизни. Тому виготовлення таких поштівок однією з функцій має просвітницьку. Тут ми пропонуємо назву «Найкращій у світі мамі»; поряд із нею доцільно випустити листівки з написами «Вітаю з Днем матері», «Матусі на свято» тощо. Перевага нашої у тому, що її можна дарувати не тільки в День матері, а й в інші свята. За матеріальною конструкцією це поштова картка – карткове видання, надруковане з обох боків. Листівка має визначений розмір, зручний для пересилання у конверті: 10,5*14,8 см. Без конверту її пересилати не можна. Ми вирішили, що робити місце для марки та адресної частини не доцільно, оскільки вітання, які людина пише найдорожчій людині, не кожен захоче надсилати відкрито. На зворотній частині текст відсутній, адже найщиріші слова для мами – написані її дитиною, а не вигадані редактором. Поліграфічне виконання листівки доволі просте, як результат – невисока ціна. Це відповідає маркетинговій ідеї: зробити листівку недорогою, щоб її могла купити дитина.
|
|
| |
Natalia | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 18.35 | Повідомлення # 2 |
Майор
Група: Проверенные
| Примітка: Згідно зі стандартом ГОСТ Р 51507-99 Карточки почтовые. Технические требования, поштова картка передбачає місце для марки та адресної частини. У ДСТУ 3017-95 про це нічого не сказано. Тут під поштовою карткою я маю на увазі листівку встановленого формату, призначену для пересилання поштою (але не обов'язково) як у конверті, так і без нього.
|
|
| |
Весна | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 23.57 | Повідомлення # 3 |
Сержант
Група: Пользователи
| Листівка Наталі є простою, але одночасно і оригінальною. Особливо доцільним є текстівка, яка і спонукатиме купувати саме цей видавничий продукт. Я б особисто придбала б таку листівку своїй мамі. А ще є така пропозиція зробити подібний видавничий продукт і для тат.
|
|
| |
quissenonego | Дата: Субота, 2011-04-02, 12.27 | Повідомлення # 4 |
 Підполковник
| Мені теж здається, що треба розвивати це свято, бо 8 березня - це дурня. А щодо листівки - досить вдала ідея. Хороший художник зможе втілити цей проект, але дизайнерське оформлення обох сторін мені подобається :З
пафосен и беспощаден чисто из гедонистических соображений мои открытки :З http://vkontakte.ru/club23388656
|
|
| |
Natalia | Дата: Субота, 2011-04-02, 23.28 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Quote А ще є така пропозиція зробити подібний видавничий продукт і для тат. Дякую за пораду. Просто в цьому проекті наголос був на популяризації Дня матері. Quote Хороший художник зможе втілити цей проект Так, коли б це було авторське зображення, цінність листівки збільшилася б. Але мені довелося користуватися надбаннями людства, наявними у вільному доступі
|
|
| |
quissenonego | Дата: Субота, 2011-04-02, 23.46 | Повідомлення # 6 |
 Підполковник
| Quote (Natalia) надбаннями людства, наявними у вільному доступі Нічого доречі надбання))) Навіть якщо вони трохи кривенькі, досить вдало передана атмосфера проекту.
пафосен и беспощаден чисто из гедонистических соображений мои открытки :З http://vkontakte.ru/club23388656
|
|
| |
User | Дата: Понеділок, 2011-04-04, 22.32 | Повідомлення # 7 |
 Лейтенант
| Геніальність - у простоті, що ще раз мені довела ось ця симпатична листівка. Мінімалістичний стиль, для якого підібрали вдалі тони, виглядає досить привабливо.Єдине, такі листівки можна створювати відповідно до конкретного віку дітей. Наприклад,якщо ця листівка розрахована на молодше покоління, то, щоб підтримати злет власного видавничого бізнесу, можна було б розробити листівки для дітей старшого віку (але це так, за бажанням редактора). Взагалі, видавничий проект вдалий і доцільний, має вищі цілі - носити добре, за що й респект його розробнику.
|
|
| |
quissenonego | Дата: Вівторок, 2011-04-05, 10.53 | Повідомлення # 8 |
 Підполковник
| Quote (User) можна створювати відповідно до конкретного віку дітей Не думаю, що такі листівки будуть купувати лише діти, але дійсно, якийсь видовий асортимент повинен мати місце.
|
|
| |
Natalia | Дата: Вівторок, 2011-04-05, 13.05 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Quote можна створювати відповідно до конкретного віку дітей Не заперечую. У різному віці різні уподобання, тож і листівки не повинні обмежуватися одним видом. Це зрозуміло.
Повідомлення відредагував Natalia - Вівторок, 2011-04-05, 13.08 |
|
| |
FotCher | Дата: П`ятниця, 2011-04-08, 18.18 | Повідомлення # 10 |
 Сержант
| Quote (quissenonego) 8 березня - це дурня Quissenonego я вас підтримую усіма клітинками свого організму!!! Щодо розробки листівки - вона висвітлює ніжність, тепло і легкість! Мені подобається ідея, а ще більше - текст написаний на українській мові Пані Наталя, ...а якщо замість картинки помістити фото (які будуть оброблені у фотошопі - під старину)? Додано (2011-04-08, 18.17) --------------------------------------------- наприклад ось таку: Додано (2011-04-08, 18.18) --------------------------------------------- нажаль не можу завантажити(
|
|
| |
quissenonego | Дата: П`ятниця, 2011-04-08, 18.34 | Повідомлення # 11 |
 Підполковник
| Quote (FotCher) нажаль не можу завантажити( Завантажуй на сайті radikal.ru, або якомусь іншому сервісі, і кидай прямий лінк :З
|
|
| |
FotCher | Дата: П`ятниця, 2011-04-08, 18.58 | Повідомлення # 12 |
 Сержант
| Дуже дякую, пані quissenonego!!! Ви розширюєте мій кругозір) ото-тутоньки: http://s61.radikal.ru/i172/1104/19/aada88ca2736.jpg
|
|
| |
Natalia | Дата: П`ятниця, 2011-04-08, 21.17 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Quote Пані Наталя, ...а якщо замість картинки помістити фото (які будуть оброблені у фотошопі - під старину)? Початкова ідея була подібна - використати справжні фотокартки зі справжніми людьми. З технічних та деяких інших причин її змінила та, яку ви бачите в цьому проекті. Цього разу так. Дякую за поради.
Повідомлення відредагував Natalia - П`ятниця, 2011-04-08, 21.21 |
|
| |
quissenonego | Дата: П`ятниця, 2011-04-08, 21.46 | Повідомлення # 14 |
 Підполковник
| Quote (FotCher) Ви розширюєте мій кругозір) Да пребудет с нами сила! (с) Ми тут всі для цього :З А щодо використання фото, то листівки з ними, напевно, будуть спрямовані на старшу аудиторію, хоча хто знає...
|
|
| |