"Сповідь невиправного наркомана"
|
|
Iren | Дата: Вівторок, 2011-04-12, 21.58 | Повідомлення # 1 |
 Підполковник
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Існує безліч соціальних плакатів, що розкривають теми трьох згубних пристрастей людства: наркоманії, алкоголізму та куріння. Тому моя розробка соціального плаката не є оригінальною. Я не ставила собі за мету налякати чи визвати огиду картинками типу наркоманських квартир, «точок» (місце, де можна придбати наркотик і там же його і вколоти), шприців і т.д. і т.п. Все це давно і добре відомо кожній людині. Моя мета – лише на хвилину привернути увагу перехожих, замислитися на мить, і йти далі. На задньому фоні вміщено текст (цитати взято із книг У. Берроуза, І. Уелша, С. Кінга, К. Баттса, С. Мінаєва, М. Булгакова). На передньому фоні слоган (цитата із книги У. Берроуза «Джанкі. Сповідь невиправного наркомана»).
|
|
| |
quissenonego | Дата: Середа, 2011-04-13, 17.01 | Повідомлення # 2 |
 Підполковник
Група: Проверенные
| Нажаль не видно що саме написано на "фоновому" тексті, якщо там дійсно якісь цитати, можна було б зробити серію таких плакатів. А замість фонової інформації надати статистичні дані (якщо такий фон зацікавить людину, що йде мимо)
пафосен и беспощаден чисто из гедонистических соображений мои открытки :З http://vkontakte.ru/club23388656
|
|
| |
Natalia | Дата: Неділя, 2011-04-17, 03.12 | Повідомлення # 3 |
Майор
Група: Проверенные
| Ніби й просте шрифтове оформлення, але воно привертає увагу. Принаймні, я б зупинилася біля такого плакату, щоб прочитати, що написано за слоганом.
|
|
| |