Неділя, 2025-06-22, 19.58
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Ірини Ткаченко

Кафедра видавничої справи та редагування
       Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В.Винниченка

“Мамо, не вбивай мене!” - Навчальний форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
“Мамо, не вбивай мене!”
IrenДата: Середа, 2011-04-13, 00.28 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Администраторы
Репутація: 8
Статус: Offline
Соціальний плакат “Мамо, не вбивай мене!”. Аборти в Україні та Росії.
Ідея: показати невтішну статистику абортів в Україні та Росії. В Україні офіційно роблять 200 000 абортів щорічно. На кожні 100 вагітностей припадає 73 аборти. 15% пацієнток віком від 15 до 19 років. У Росії офіційно щорічно роблять 10 000 абортів. Жодна світова війна не забрала стільки життів, скільки відбирають жінки у своїх ненароджених дітей.

Мета: зупинити аборти в Україні. Хоча б загальмувати цей процес. Звернутися до совісті, материнських почуттів, доброти жінок, які хочуть зробити аборт.

Актуальність: Особливо актуальна проблема для українців як відмираючої нації.

Цільова аудиторія: дівчата, жінки раннього репродуктивного та пізнього репродуктивного віку.

Особливості змісту соціального плакатів: див. Додатки
Специфіка матеріальної конструкції: широкоформатні кольорові плакати з ламінуванням. Економічна вигідність такого проекту обумовлена самою проблемою абортів. Тому це вигідно державі провести таку пропагандистську роботу щодо попередження абортів.

Джерела фінансування: міністерство сім”ї, молоді та спорту. Профільні жіночі консультації, приватні репродуктивні клініки.

Особливості промоції: плакати будуть поширюватися через інтернет та в обов'язковому порядку по жіночих консультаціях та приватних клініках.

Прикріплення: 2338141.jpg (59.5 Kb) · 6896890.jpg (62.4 Kb) · 0750010.jpg (114.5 Kb) · 8170481.jpg (164.9 Kb)

IrenДата: Середа, 2011-04-13, 00.29 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Администраторы
Надіє, чекаю від вас авторських розробок соціального плаката на обрану вами проблему.

quissenonegoДата: Середа, 2011-04-13, 17.05 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Проверенные
Репутація: 10
І я також.
Сподіваюсь, що, врахувавши всі зауваження та коментарі, які лунали під час виступу, Надія розробить власний проект, набагато кращий і доцільніший за представлені.

пафосен и беспощаден чисто из гедонистических соображений
мои открытки :З http://vkontakte.ru/club23388656

NataliaДата: Неділя, 2011-04-17, 03.06 | Повідомлення # 4
Майор
Складна проблема, неоднозначна. Так само непросто втілити у життя й плакат, спрямований проти абортів. Тут виникає багато моментів, які можуть травмувати: починаючи від навантаження на людей, які не причетні до цього (як говорили на парі, якщо майбутня мама просто прийшла в жіночу консультацію, їй не дуже хочеться роздивлятися кілька годин страшні зображення) і закінчуючи людьми, яким довелося з тих чи інших причин піти на такий крок. Тож тут треба бути дуже обережним.
Але те, що говорити про це потрібно, заперечень не викликає.

quissenonegoДата: Понеділок, 2011-04-18, 09.26 | Повідомлення # 5
Підполковник
Репутація: 10
На мою думку висвітлювати таку проблему потрібно більше з "позитивної" сторони: показати як це добре мати дитину, подати якісь історії щасливих родин, які попри всі негаразди залишили маленьке і т.д.

Хоча я також згодна з тим, що ті фільми про аборти, які показують підліткам теж не зайві, хоча й не дуже естетичні. Наш класний керівник повела тоді весь клас - і хлопців, і дівчат.
Вибігали "подихати повітрям" якраз хлопці, і на мою думку їм це теж було корисно, тепер вони знають чим може обернутись їхня недбалість чи самовпевненість в цьому плані.

пафосен и беспощаден чисто из гедонистических соображений
мои открытки :З http://vkontakte.ru/club23388656

SaharOKДата: Середа, 2011-04-27, 19.25 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Авторська розробка обовязково буде, дякую за конструктивну критику. Я вважаю, що в сучасному суспільстві роль соціального плаката практично знівельована. Важко щось довести людям, які украй збайдужілі і гедоністичні. Томк плакат-залякування - теж метод.
Надія
Прикріплення: 6779243.jpg (59.5 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: