Неділя, 2025-06-22, 10.31
Вітаю Вас Гість | RSS


Сайт Ірини Ткаченко


   
  Кафедра видавничої справи та редагування
       Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В.Винниченка

Обговорення проблеми маркування етикеток у ЗМІ - Навчальний форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Обговорення проблеми маркування етикеток у ЗМІ
IrenДата: Понеділок, 2011-04-18, 02.54 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 108
Репутація: 8
Статус: Offline
Відео-матеріали
http://youtu.be/rt2uUnINoEk
http://youtu.be/DOfJqgZGiWk
http://youtu.be/2qo2Sy-sdlw
http://youtu.be/W3Vdz_dkmcY
http://youtu.be/aP_s-TOemRA
http://youtu.be/fzz7G7IrL1c
http://tsn.ua/video....&type=2

Подивіться і поділіться своїми спостереженнями. Якщо маєте посилання на матеріали, спільні за тематикою, залишайте посилання.

 
FotCherДата: Середа, 2011-04-20, 16.43 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 24
Репутація: 6
Статус: Offline
Знайшла дещо, думаю, буде цікаво ознайомитися з цим матеріалом.

http://www.ukrcsm.kiev.ua/media/umtst_doc/pres_conf/Rezults_010610.pdf

Додано (2011-04-20, 16.05)
---------------------------------------------
http://buryn.at.ua/publ....1-0-264

Додано (2011-04-20, 16.43)
---------------------------------------------
http://health.unian.net/ukr/detail/218002

Хочу наголосити увагу на тому, в нашому місті, вже декілька років процвітає завод модифікаційних жирів.
На територію заводу приїжджають машини з усіх областей України, загалом таких відомих фірм, як "Рошен", "АВК", "Щедрий вечір", "Тульчинка". З офіційних джерел мені відомо, що вони закуповують жири, у склад яких входить пальмова олія, гексан (синтетичний бензин) і стеарин (відходи від перероблених тваринних жирів) - остані два компененти не повинні використовуватися при виготовленні продуктів харчування.

Коли пальмова олія розтоплюється стоїть неймовірний сморід. І лише шляхом додавання/змішування, і додавання барвників та стабілізаторів запаху - готовий продукт (чи то цукерки, чи то майонез) вже не несе того смороду.
І я переконена, що на етикетках не зазначають використані продукти, які можуть викликати сумніви у покупця.

Загалом, той хто працює навіть на м`ясокомбінаті, чи у цеху з воготовлення морозива чи цукерок - ті люди вже не можуть вживати ту продукцію, так як вони знають з чого її виготовляють. А ми, як споживачі, сліпо довіряємо етикетці/маркуванню та кольору продукту - і все це дуже легко підробити чи замаскувати!

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: