Понеділок, 2024-05-06, 05.15
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Категорії розділу
Google AdSense
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 35
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук


Сайт Ірини Ткаченко


   
  Кафедра видавничої справи та редагування
       Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В.Винниченка

Головна » 2011 » Листопад » 5 » Методичні рекомендації щодо написання бакалаврських та дипломних проектів
18.04
Методичні рекомендації щодо написання бакалаврських та дипломних проектів

Ознайомитися із Методичними рекомендаціями щодо написання бакалаврських проектів

Ознайомитися із методичними рекомендаціями щодо написання дипломних робіт


бакалаврська робота

з видавничої справи та редагування

(методичні рекомендації та індивідуальний план роботи студента)

Пояснювальна записка

Кваліфікаційна робота являє собою підсумкове дослідження прикладного характеру, яке виконується студентом після завершення чотирирічного навчання для отримання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» зі спеціальності «Видавнича справа та редагування». Кваліфікаційна робота виконується протягом 4-го року навчання і захищається після його завершення.

Мета кваліфікаційної роботи – перевірити здатність студентів, що претендують на отримання ступеня бакалавра з видавничої справи та редагування, застосовувати на практиці набуті під час навчання теоретичні знання, вміння та відповідні навички з фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін (таких, зокрема, як «Сучасна українська мова і практична стилістика», «Логічні основи редагування», «Термінознавчі основи редагування», «Основи редакційно-видавничої  діяльності», «Редакторський аналіз та підготовка видань», «Основи редакторської майстерності», «редакційно-видавнича підготовка різних видів літератури», «Рекламознавство», «Художньо-технічне оформлення видань», «Основи менеджменту і маркетингу у видавничій справі», «Основи економіки та організації видавничої справи» та ін.). Бакалаврська робота складається із теоретичного обґрунтування редакційно-видавничого процесу створення видання та власне самого інформаційного продукту.

Відповідно до визначеної мети і змісту, кваліфікаційна робота повинна передбачати: 1) розробку ґрунтовної концепції інформаційного продукту; редакторський аналіз всіх аспектів твору (актуальність тематики, доцільність його видавничого втілення; шляхи і методи розроблення теми; композиція та рубрикація; логічна структура; фактичний матеріал мова і стиль викладу); 2) комплексний редакторський аналіз видання; 3) створення макету і верстки за допомогою необхідного програмного забезпечення. Оцінюються кваліфікаційні роботи комплексно: до уваги беруться не лише якість її підготовки, а й вміння захистити роботу перед ДЕК.

Категорія: Дисципліни | Переглядів: 1686 | Додав: Iren | Теги: дипломна робота, бакалаврський проект, методичні рекомендації | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]